ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

» Αρχική » ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ


Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των υδραυλικών συστημάτων πιέσεως λαδιού από το τις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Το 1982 ο Σάββας Αθανασιάδης με αποκλειστικό στόχο την κάθετη εξυπηρέτηση των αναγκών της αγοράς κατασκεύασε τα πρώτα μηχανήματα εξομοίωσης συνθηκών λειτουργίας των υδροστατικών συστημάτων. Στο πέρασμα των χρόνων η εταιρία "Σάββας Αθανασιάδης" παρέμεινε σταθερά ανοδική, χάρη στην ισχυρή υποδομή της στον χώρο των υδραυλικών συστημάτων.

Το 2012 ανέλαβαν την σκυτάλη οι υιοί Γεώργιος και Σταύρος , δημιουργώντας την "ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Σ.ΑΦΟΙ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΟΕ". Με βαθιά τεχνογνωσία και υπευθυνότητα συνεχίζουν να θεμελιώνουν την θέση τους στην αγορά, επεκτείνοντας τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό μηχανημάτων της εταιρίας.

Βασιζόμενη σε συνεργασίες που έχει αναπτύξει με κατασκευαστικούς οίκους υδραυλικών συστημάτων και ανταλλακτικών σε Ευρώπη και Αμερική, η εταιρία έχει δημιουργήσει μεγάλη παρακαταθήκη ανταλλακτικών για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατειακών αναγκών σας.

Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο με σύγχρονες εργαλειομηχανές και δοκιμαστήρια. Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, με εμπειρία και τεχνογνωσία στέκεται διπλά σας, παρέχοντας καθοδήγηση και υποστήριξη στις επισκευές υδραυλικών συστημάτων.

Σκοπός της εταιρίας μας είναι να προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις, να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις επιλογές σας και να σας συμβουλέψουμε σε ότι χρειαστείτε. Δημιουργώντας έτσι, και διατηρώντας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ HYDRAULIC PUMPS THESALONIKI ΑΦΟΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ HYDROMATIK ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗ 
 
Τέρμα Γιαννιτσών
Τηλ.: 2310 517 743
Fax: 2310 536 813
email: info@hydraulicpumps.grΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    
Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες και τα λογότυπα, που εμφανίζονται σε αυτή την τοποθεσία αποτελούν περιουσία των νόμιμων ιδιοκτητών τους.

Brand names, logos and trademarks used herein remain the property of their respective owners. This listing of any firm or their logos is not intended to imply any endorsement or direct affiliation with Athanasiadis Bros. Hydraulics Co.

Copyright © Athanasiadis Bros. Hydraulics Co.
© 2015 - hydraulicpumps.gr -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr
Back to top